Minden kategória
EN

GET Márka történet

Főoldal>Rólunk >GET Márka történet

A GET, az első a "földbevonó szerszámok" jelentése, mint építőipari gépek alkatrészeinek exportjára szakosodott cég, a három betű nagyon jól magyarázza ezt a jelentést.

A GET, a második a "Globális kotrótechnológia" jelentése, a GET cég az első kanál fogak gyártásától kezdve, a technikusok folyamatosan tanulják az innovációt, a hatékony költségszabályozás alapján, folyamatosan javítják az alapanyagok arányát, hogy javítsák a termék fizikai tulajdonságait, A termék keménysége, ütés-, kopásállósága folyamatosan javul, törekednek arra, hogy a kotrógép részei legyenek a műszaki vezetőnek.

A GET az „Általános munkavállalói képzés” kifejezést is jelenti. A GET cég dolgozóinak nemcsak jó külkereskedelmi teljesítménnyel, kiváló szolgáltatástudattal, pozitív munkavégzési hozzáállással kell rendelkezniük, hanem pontosabb szakmai tudásra is szükségük van, gondolniuk kell arra, amit a vevők gondolnak, és amiatt aggódnak, amiért a vevők aggódnak. Ez megköveteli, hogy a cég komplett szakmai képzési rendszerrel rendelkezzen, hogy a GET-ben minden dolgozónak legyen képzési lehetősége, tanulási lehetősége, ezáltal javuljon az ügyfélszolgálat minősége.

GET, hosszabb jelentése "zöld környezeti technológia". az öntödei ipar az elmúlt években aggódott a környezetvédelem miatt. Öntödei termékek exportőreként figyelmet kell fordítanunk a zöld környezetvédelem problémájára, és ragaszkodnunk kell a „zöld termelés” elvéhez, miközben kiváló minőségű termékeket biztosítunk. Csökkentse a szennyezést.

GET, egyszerű angol jelentése "nyereség, megszerzés". Reméljük, hogy az ügyfelek a GET cégek minőségi termékeket, első osztályú szolgáltatásokat kapnak; A GET cégek azt remélik, hogy fejlett technológiát szerezhetnek a fejlett országok vásárlóitól, minőségirányítási filozófiát. Hagyja, hogy a GET minden ügyfele megkapja, amit akar, és hagyja, hogy a GET cég növekedjen.

TÜV